Meerjarige onderhoudsramingen

Wilt u weten wanneer welk onderhoud er verricht moet worden aan uw woning of pand? Met onze meerjarige onderhoudsramingen kunnen we precies vaststellen wat de status van uw pand is en welke gedeelten van het gebouw onderhoud nodig hebben of vervangen dienen te worden.

Op basis van de situatie kan Ingenieursbureau Van Dorp voor u inschatten hoe vaak elk onderdeel onderhouden dient te worden. Neem voor meer informatie over meerjarige onderhoudsramingen contact met ons op.

Nationale Hypotheek Garantie
Onze rapporten zijn geschikt voor gebruik bij de financiering van uw woning.

Planmatig onderhoud

Woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren en professionele onroerend goedbezitters hebben behoefte aan een duidelijk beeld van de kosten voor het direct noodzakelijk onderhoud en de te verwachten kosten op termijn. Bij deze vorm van bouwinspecties zijn vele mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bouwkundige gebreken

Uiteraard kan het zijn dat u twijfelt over schadekenmerken zoals scheurvorming. Het is mogelijk dat u alleen dit onderdeel laat beoordelen. De kosten van dit onderzoek zijn vanaf € 200, – (inclusief BTW). Ook bij dit onderdeel kunt u kiezen tussen een rapportage en een mondelinge toelichting.