Onafhankelijke inspectie van uw fabriek of kantoorpand

Naast woningbouwinspecties keurt ingenieursbureau Van Dorp verschillende soorten utiliteitsgebouwen. We werken samen met makelaars, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, projectontwikkelaars en aannemers.

Winkelcentra, fabrieksgebouwen, kerken, scholen, universiteiten en andere utiliteitsgebouwen worden gekeurd op eventuele bouwkundige gebreken. Lees meer over de opbouw van het rapport en bekijk een voorbeeldinspectie. Ook keuren wij deze gebouwen voor verkoop of aankoop. Vraag meer informatie aan over de verkoopkeuring.

Bouwtechnisch onderzoek

Projectbegeleiding

Verbouwingen van utiliteitsgebouwen kosten vaak veel geld. Ingenieursbureau Van Dorp biedt projectbegeleiding voor deze grote verbouwingen (in de regel boven de € 50.000,-)

Bij grote verbouwingen is het raadzaam iemand in te huren die de bouw van het begin tot het eind begeleidt en met de uitvoerende partij onderhandelt over de werkzaamheden, meer- en minderwerk, kosten en tijdbewaking etc. Ingenieursbureau Van Dorp kan dit voor u verzorgen en neemt u veel zorgen en stress uit handen.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of meer informatie over projectbegeleiding bij grote verbouwingen.