Tevreden over de service van Van Dorp? Laat hier uw mening achter

Tevreden over de service van Van Dorp? Laat hier uw mening achter:

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
19 berichten.
Marijke Smits schreef op 16 januari 2018
Bij de aankoop van mijn woning was ik voor de bouwtechnische inspectie door bekenden doorverwezen naar ingenieursbureau H. van Dorp. Zoals ook uit de andere referenties blijkt en dit kan ik beamen gaat de heer Van Dorp zeer grondig te werk. Nadat hij de buitenkant van de woning gefotografeerd had begon hij meteen vanaf de zolderkamer. D.w.z. hij klom door het zolderraam en begon zijn inspectie op het dak waarna hij kamer na kamer afwerkte tot en met de kruipruimte waar hij uitgebreid de tijd voor nam. Na de inspectie gaf de heer Van Dorp nog advies over eventuele verbeterpunten. Behalve dat ik een uitgebreid gedetailleerd rapport kreeg ontving ik ook een CD-rom met alle gemaakte foto's. Super om dit in alle rust nog eens na te kunnen kijken. Kan dit bedrijf van harte aanraden en zeker bij de aankoop van een woning (lees een grote uitgave) geeft dit gemoedsrust.
CLJ van der Meer schreef op 17 juni 2016
6 jaar na ontvangst van een keuringsrapport vroeg ik aanvullend informatie over hoe het best een lekkage was op te lossen. Ik ontving gratis doeltreffend advies. Prima service.
Feddes D. schreef op 7 maart 2016
We hebben recent, onder voorbehoud van bouwkundig onderzoek, een woning gekocht uit 1939 in Voorschoten. Na enig onderzoek op internet kwam ik op de site van Harry. Gezien het feit dat hij zelf uit de buurt komt, was ik al positief en toen ik de referenties las werd ik helemaal enthousiast. Ik heb vervolgens zelden iemand gezien die zo grondig te werk gaat. Hij klom gelijk het dak op en controleerde alles met het oog van een kenner en tot in detail. Hij weet ook goed te vertellen wat de levensduur van een en ander is en welke kosten er binnen afzienbare tijd, maar ook op langere termijn te verwachten zijn. Daarnaast gaf hij zowel gevraagd als ongevraagd deskundige adviezen. Harry is met recht een vakman te noemen en het rapport wat hij uitbracht was erg duidelijk en gedetailleerd. Al snel na de keuring werden we voorzien van de gedetailleerde foto’s en beschrijvingen van die dag. We kunnen iedereen Harry van harte aanbevelen als je een kundige bouwkundig inspecteur/keurder zoekt.
Alex C. schreef op 30 oktober 2015
When the guy of the agency arranged the technical inspection of the house I wanted to buy, he told me "you are lucky, you have Harry!". When I met him and saw him in action, I understood why: he is very professional and super friendly. He did not wait 1 second to climb the roof like spider man to check it better. He has no fear to make his hands dirty, and you see he likes his job (and you see he has experience on that). He gave me a clear picture (kindly in English) of the situation of the house, and suggested good advises, for very convenient price. Definitely to recommend...
Jasper H. schreef op 13 september 2015
Harry van Dorp heeft fantastisch en professioneel werk geleverd bij onze bouwtechnische keuring van een jaren 30 woning in de Professorenwijk van Leiden. Gedurende ca. 2 uren toont hij je de staat van het huis en laat hij met zijn kritische blik weten welke zaken in/aan het huis onderhoud vergen. Overigens bestaat zijn visuele inspectie ook uit het dak op- en overklimmen om het dak en de goten etc. aan alle kanten te checken. We hebben inmiddels dit huis gekocht en we nemen zeker zijn professionele adviezen ter harte voor wat betreft de onderhoudswerkzaamheden. Kortom: wij kunnen Harry zonder enige twijfel van harte aanbevelen!
Liesbeth schreef op 23 juni 2015
Zeer tevreden zijn we met de bouwtechnische keuring die Harry heeft gedaan gedaan bij ons eerste koophuis. Hij is ontzettend grondig te werk gegaan en was bijna twee uur bezig om alle hoekjes en gaatjes te inspecteren en fotograferen. Wat extra prettig was, was dat hij regelmatig bij opmerkingen over achterstallig onderhoud even vroeg: "Vind je me nog aardig?" Daarbij was het duidelijk dat hij vooral niet wilde dat we de komende jaren voor verrassingen kwamen te staan bij ons -inmiddels gekochte- jaren 30 huis.
Miranda Riswick en Joey Bos schreef op 9 juni 2015
Wij hebben recent ons eerste huis gekocht. Aangezien het een ouder huis is wilden wij graag een bouwkundige keuring laten uitvoeren, zeker omdat wij ook het één en ander willen gaan opknappen/verbouwen in het huis. Ik belde Harry om een afspraak te maken. Dit moest eigenlijk zo snel mogelijk gezien de koop van het huis. Harry zijn agenda zat erg vol, maar toch kwam hij binnen een week om het huis grondig te inspecteren. Alle ruimtes inclusief het dak, de kruipruimte en achter de schoten werd grondig geïnspecteerd. Tijdens de keuring maakte Harry overal foto's van en kregen we duidelijke uitleg. Ook met het oog op onze verbouwplannen kregen we goede adviezen. Wij zijn erg tevreden met de snelle en professionele hulp van Harry en mocht het nodig zijn dan vragen wij hem in de toekomst opnieuw! Voor een professionele en grondige keuring ben je bij Harry aan het goede adres!
Gert-Jan en Hanneke schreef op 23 april 2015
We zijn echt supertevreden over de service van Harry. Hij kon op korte termijn langskomen voor de keuring (op het door ons gewenste tijdstip - we hebben best lastige agenda's). De keuring werd door Harry zeer deskundig en uitgebreid uitgevoerd. We dezelfde avond nog de foto's en kunnen met een gerust hart ons droomhuis aankopen (met een aantal duidelijke instructies van Harry voor aanpassingen op de korte en langere termijn). En Harry is ook nog een heel relaxte prettige man om zaken mee te doen! Prima en aanrader!!
Natasja Plasmeijer schreef op 12 april 2015
Zo blij met het beoogde huis maar hoe zit het bouwkundig in elkaar? Harry kwam voor de keuring om zekerheid te verschaffen. Professioneel werd het huis aan een onderzoek onderworpen. Bij alles geeft Harry uitleg wat hij doet en wat het betekend voor onderhoud. Ook gaf hij advies over de bouwkundige aanpassingen die ik wil gaan laten doen. Hij neemt uitgebreid de tijd en ook de terugkoppeling is ruim en geeft antwoord op alle vragen. Gelukkig kwam het huis prima uit de keuring en is de koop doorgegaan.
Mocht ik in de toekomst weer een keuring nodig hebben zal ik dit zeker door Harry laten doen. Ik beveel hem van harte aan!
Stephanie Swart schreef op 6 december 2014
Onlangs hebben wij ons eerste huis gekocht. Harry heeft ons tijdens het aankoop traject ondersteund middels een bouwkundige keuring. Wij hebben hier veel aan gehad: we konden binnen 24 uur op hem rekenen, hij is heel vriendelijk en heeft bovenal zeer veel kennis van zaken.

Wat ons opviel is dat Harry niet alleen een gedegen keuring uitvoert, maar daarnaast ook extra adviezen geeft over de reparaties, mogelijkheden en aandachtspunten voor nu en later. Deze adviezen zijn uitgebreid en ook hier blijkt weer zijn deskundigheid uit.

Kortom, wij zouden Harry absoluut aanbevelen!