Tevreden over de service van Van Dorp? Laat hier uw mening achter

Tevreden over de service van Van Dorp? Laat hier uw mening achter:

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
19 berichten.
Wegman schreef op 27 november 2014
In aanvulling: het rapport was goed leesbaar en gedetailleerd. Harry heeft duidelijk kennis van zaken. Het feit dat hij en bouwtechnische achtergrond heeft en daar ook duidelijk zeer deskundig in is, was voor ons heel prettig en hij kon ons daarom ook goed adviseren in deze situatie met dit zeer oude huis. Bovendien verloopt de communicatie ook snel en soepel.
Wegman schreef op 27 november 2014
Afgelopen maand heeft Harry van Dorp onze aan te kopen woning uit 1894 bouwtechnisch gekeurd. Wij zijn tevreden! Hij betrok ons in het proces, legde telkens dingen uit, en liet zaken zien en gaf daarbij achtergrond informatie en praktische tips. Het rapport was duidelijk en gaf ook veel praktische informatie bijvoorbeeld over kosten. Zowel voor nu, voor in de toekomst, en in de verre toekomst. Uiteraard blijven sommige zaken onbekend bij zo'n oud huis, maar dat is nou eenmaal niet geheel af te dekken. Harry heeft in ieder geval alle zichtbare en te onderzoeken plaatsen bekeken, hij ging bijvoorbeeld ook het dak op en der gelijke. Bovendien nam hij alle tijd voor de keuring en gaf hij uitgebreid antwoord op onze reeks vragen.Wij zouden Harry absoluut aanraden als keurder.
Erik Dorst & Sonya Planken schreef op 31 oktober 2014
Wij zijn de gelukkige (bijna) eigenaren van een prachtig huis in oud Oegstgeest. Belangrijk woord in voorgaande zin is ‘oud’, het bouwjaar is 1928. We waren in het begin dan ook best terughoudend, welk avontuur ga je aan als je zo een huis koopt? Waar moet je rekening mee houden qua onderhoudskosten, wat is de staat van het huis nu echt, hoe goed hebben eerdere bewoners ervoor gezorgd en wat betekent dat voor ons? Als we iets willen aanpassen, wat zijn dan de opties en consequenties? Kortom, is het een ‘grand old lady’ of een ‘opgeschilderde bouwval’?

Een grote vraag en voor ons, afkomstig uit jonge huizen, een volledig onontgonnen terrein. We hebben Harry van Dorp gevraagd een bouwtechnische keuring uit te voeren. Hij nam daar ruim de tijd voor. We hebben gedurende de keuring heel veel geleerd over de staat van het huis en wat ons de komende jaren te wachten staat. Samen met het gedetailleerde bouwtechnische rapport, heeft dat ons het vertrouwen gegeven om tot aankoop over te gaan!
Marc van Heyningen schreef op 17 augustus 2014
Bij de aanschaf van ons huis in Oegstgeest was de keuring en het bijbehorende rapport verzorgt door Harry van Dorp via de verkopende makelaar. Het was een uitstekend leesbaar rapport met duidelijke adviezen en begrotingen voor bepaalde herstel werkzaamheden. Het gaf ons veel vertrouwen iets waarvan ik nu kan zeggen dat het tot in detail klopte. Mede daarom heb ik recentelijk Harry opgebeld om opnieuw te helpen bij een keuring. Deze keer liepen we samen door de woning. Harry is een prettige partij om aan jouw kant te hebben, hij heeft veel ervaring en kennis van zaken en geeft een betrouwbaar advies. Ik kan ieder zijn hulp in bouwkundig advies van harte aanbevelen. Marc van Heyningen
Bob schreef op 10 juli 2014
Nadat we, onder voorbehoud van bouwtechnisch onderzoek, een woning gekocht hadden, werden we door de verkopend makelaar direct op Harry van Dorp gewezen. Na enig vooronderzoek op de site van Harry, een prijsvergelijking en het feit dat hij zelf uit de buurt komt van het huis dat we gekocht hadden, besloten Harry te bellen om een keuring uit te laten voeren. Harry stelde direct een datum voor en regelde zelf dat de makelaar die dag ook aanwezig zou zijn.

We hebben zelden iemand gezien die zo grondig te werk gaat. Hij weet zeer goed te vertellen welke materialen iets betreft, wat de levensduur hiervan is en welke kosten er binnen afzienbare tijd te verwachten zijn. Uiteraard komen de kosten voor de langere termijn ook aan bod en hiernaast gaf hij ons adviezen over zaken die hij, als het gaat om onderhoud, zelf anders zou uitvoeren. Harry schuwt het niet om het dak op te gaan, zodat hij je ook van de gevel, de dakpannen, etc. een helder beeld kan geven van de staat hiervan. Wat we verder erg verhelderend vonden is de conclusie die Harry aan het eind van de keuring kon trekken uit hetgeen hij allemaal gezien had.

Nog geen dag na de keuring werden we al voorzien van de foto’s die hij die dag gemaakt had en het keuringsrapport, waarin uiteraard beschrijvingen van de staat van het huis en de kostenramingen voor de komende jaren opgenomen zijn.

Harry, nogmaals bedankt! We hebben de keuring als zeer goed ervaren en we kunnen je aan iedereen aanbevelen die ook een inspecteur/keurder zoekt.
Ruud Voortallen schreef op 7 juli 2014
Via de verkopend makelaar van onze aan te kopen woning werden we gewezen op de diensten van Harry van Dorp. Harry legde voor ons het contact en maakte de afspraak met de verkopend makelaar om ter plekke te zijn als de keuring werd uitgevoerd. Harry is een sympathieke man die heel precies en overzichtelijk de keuring/inspectie samen met de koper heeft doorlopen. Hij wees op evt. aanpassingen. Amper 48 uur later werden we voorzien van alle foto’s die Harry tijdens de keuring/inspectie had gemaakt. Dank voor de snelle en professionele aanpak!
Arjan schreef op 3 juli 2014
Beste Harry,

Dank voor de snelle keuring met pragmatische adviezen. Erg prettig dat je gewoon zegt wat je ervan denkt en ook niet te bang bent om alle daken op te gaan;)
Bob schreef op 1 juli 2014
Beste Harry,

Bedankt voor de snelle service en de uitstekende grondige keuring!

Als iemand nog een inspecteur/keurder zoekt, ga ik je zeker aanbevelen.
Vriendelijke groeten,
Bob
Marc schreef op 1 juli 2014
Beste Harry,
Bedankt voor de foto's, de keuring en alle advies van vanmiddag.
Vriendelijke groeten,
Marc